на територијата на МК за сите нарачки во вредност над 2990 ДЕН.

работни денови од 9 до 17 часот и во сабота од 9 до 16 часот

News
17.07.2020.

WE’RE LOOKING FOR THE COOLEST SCHOOL CREWS

Кога ќе ви кажат дека вашиот училишен тим е cool, што прво ви паѓа на ум? По што се издвојува од другите, слични тимови - кои се тие мали победи и успеси за кои сите сте горди? Потребно е да одговорите на сите овие прашања затоа што ја бараме The Coolest School Crews - екипата што ќе биде заштитно лице на новата Buzz Back to School кампања.

Ако мислите дека вие и вашиот тим заслужуваат да бидат, прочитајте ги сите услови што треба да ги исполните, за сите заедно да станете заштитно лице на новата кампања.

Услови за пријавување за Buzz The Coolest School Crew кампањата

  • Тимот што аплицира може да има од 3 до 5 члена кои не мора да бидат од ист клас или училиште, ниту пак да бидат од иста генерација, но важно е тие да бидат ученици од основно или средно училиште. Ние го задржуваме правото да избереме екипи што имаат повеќе од 5 члена, ако ни се допаѓа нивната приказна.
  • Вашиот тим и вие можете да бидете членови на различни тимови, клубови и секции од областа на танцот, спортот, роботиката, информатиката, гејмерството, природните и општествените науки, хуманитарната и еколошката работа или кое било друго поле на кое сте оствариле некои значајни достигнувања.
  • Возраста за регистрација на тимот не е важна - за нас е важно само ако сте под 18 години и имате одобрение од вашите родители ако ве избереме како заштитно лице на кампањата.
  • Лицата од Back to School кампањата можат да бидат сите училишни екипи од Македонија, Србија, Босна и Херцеговина, Хрватска, Црна Гора, Словенија, Бугарија, Романија и Албанија.

Кои достигнувања ги земаме предвид при изборот на тимови?

  • Прво / второ / трето место на национален / регионален / меѓународен натпревар.
  • Организација на хуманитарни активности или некоја друга хуманитарна активност за помош на поединци, групи или организации.
  • Придонесува за заедницата / градот / одделението / училиштето на различни начини - работни активности, чистење на различни делови од градот и други општествено одговорни активности.

Апликацијата можете да ни ја испратите на e-mail buzzschoolcrew@buzzsneakers.mk.
Имате слобода да бидете креативни и да се претставите пред нас на најоригинален начин. Дозволете вашата апликација да содржи одговор на темата: My School Crew is Cool because

Можете да ни испратите видеа (од TikTok или некоја друга платформа), фотографии и придружен текст – кој било материјал што ќе ве претстави како тим на најдобар, најоригинален и најкреативен начин.

Пријавувањето е од 17 јули до 1 септември 2020 година.

Со нетрпение чекаме да ве запознаеме!

Buzz тимот

слично