на територијата на МК за сите нарачки во вредност над 2990 ДЕН.

работни денови од 9 до 17 часот и во сабота од 9 до 16 часот

Продавници

Prodavnice

Buzz Тетово
Buzz Тетово
Ул. Скопски пат бр.8, лок. Б3274/ФФ17/20 Palma Mall, Tetovo (Tetovo)
Buzz 3
Buzz 3
Св. Кирил и Методиј бр.3 (Diamond Mall Skopje), Skopje (Centar)
Buzz 2
Buzz 2
Ул. Беласица бр.2, лок.К1.10 East Gate Mall, Skopje (Gazi Baba)
Buzz Скопје
Buzz Скопје
Ул. Љубљанска, кат 4, лок 316 Skopje City Mall, Skopje (Centar)
Buzz 4
Buzz 4
Ул. Климентов Универзитет бр. 48, Ohrid (Ohrid)