Препознатливиот изглед на продавницата и оригиналното претставување на понудата што ќе ги воодушеви и најголемите љубители на sneaker културата се главните карактеристики на BUZZ продавницата во СКОПЈЕ.

Најновите и најдобрите модели на светски познатите брендови ја прават нашата понуда уште попривлечна, додека љубезните продавачи ќе ви помогнат брзо и лесно да ги пронајдете совршените патики за вашиот стил.

BUZZ е место каде ве чека одличен шопинг. Во моментот кога ќе влезете во нашата продавница ќе уживате во извонредната атмосфера и ќе ги искусите квалитетите на урбаниот начин на живот.

BUZZ shop се издвојува со постојани новитети кои ја одбележуваат секоја сезона не само на локално, туку и на глобално ниво. Меѓу нив се издвојуваат внимателно избрани колекции, како и внимателно избраниот начин на презентирање на производите.

Мисијата на BUZZ е да промовира нова култура на лежерна и спортска облека, преку модерен, различен и оригинален концепт.

BUZZ е вистинската дестинација за сите љубители на патики и претставува единствен SNEAKER STATION во Македонија.