на територијата на МК за сите нарачки во вредност над 2990 ДЕН.

работни денови од 9 до 17 часот и во сабота од 9 до 16 часот

News
26.03.2021.

ПОЧНУВА "1 AIR MAX x 3 OUTFITS " НАГРАДНА ИГРА!

Да го прославиме Денот на Air Max заедно! Сè што ви треба е 1 пар Air Max патики и 3 outfit-а што најдобро ќе ни ја раскажат вашата приказна. Бидете креативни, покажете ни како ги комбинирате Air Max патиките во вашиот стил на облекување и освојте патики Air Max по ваш избор!

Снимете Instagram story video во кое ќе комбинирате 1 пар Air Max патики со 3 комбинации облека за различни прилики (на пр. училиште / работа, излегување со пријателите ...), прикачете го на вашиот отворен Instagram профил и тагирајте @buzzsneakerstation со #AirMaxMondays и # со земјата од која учествувате (на пр. #buzzmacedonia).

ПРАВИЛНИК ЗА УЧЕСТВО НА НАГРАДНАТА ИГРА

За да учествувате во Buzz наградната игра треба да објавите видео во траење до 15 секунди на вашиот отворен Instagram профил до 31 март 2021 година, во кое ќе ја покажете вашата комбинација од 1 пар Air Max патики со 3 комбинации на облека. Тагирајте @buzzsneakerstation со #AirMaxMondays и # од земјата од која учествувате (на пример, #buzzmacedonia).

Само следбениците на Instagram профилот @buzzsneakerstation можат да учествуваат во наградната игра. Вашиот профил треба да биде поставен на „Public“ за да можеме да ги гледаме вашите Instagram stories.

Авторите на 3-те најкреативни stories ќе ги награди Buzz со Nike Air Max патики по свој избор. Победниците ги избира жири од тимот на Buzz.

Победниците на натпреварот ќе бидат објавени преку Instagram story на Buzz профилот на 2 април 2021 година.

Бидете креативни и споделете го вашиот стил со нас!

Тимот на Buzz

слично