на територијата на МК за сите нарачки во вредност над 2990 ДЕН.

работни денови од 9 до 17 часот и во сабота од 9 до 16 часот

ECOVISION ПРОЕКТ − Станете дел од позитивните промени
ECOVISION ПРОЕКТ − Станете дел од позитивните промени
News
08.11.2022.

ECOVISION ПРОЕКТ − Станете дел од позитивните промени

Време е да направите чекор кон подобра иднина и да станете дел од позитивните промени. Понекогаш мали и навидум безначајни – промените ни се потребни за да одиме напред. Тие нè учат да гледаме на светот од друга перспектива и да ги менуваме работите на подобро. Да чекориме заедно кон подобра иднина и да ја зачуваме нашата планета за генерациите што доаѓаат! Приклучете се на EcoVision проектот и станете дел од позитивните промени. Со нашата ВИЗИЈА ЗА ПОЗДРАВА ИДНИНА сакаме да покажеме дека заштитата и зачувувањето на животната средина се важни теми кои го засегаат секој од нас.

Како општествено одговорна компанија, како дел од нашата Визија за поздрава иднина, го започнавме проектот EcoVision, со кој сакаме да ги поттикнеме луѓето од целиот регион да станат дел од позитивните промени.

Ве покануваме да ни се придружите и да го поддржите развојот на проектот EcoVision преку активациите што ги лансиравме во сите продавници, како и на нашиот Buzz online shop. Во нашиот асортиман има eco-friendly модели на обувки, облека и опрема од познатите спортски брендови кои ги истакнавме со EcoVision обележувачи. Во последните години, овој начин на производство се повеќе е во фокусот на големите компании кои сакаат да ја намалат употребата на пластични материјали во производството. Kутиите во кои производите се пакуваат се подготвени за повторна употреба или рециклирање, во зависност од состојбата и употребливостa.

Не заборавајте колку е важно да се грижите за животната средина секој ден - потрудете се да го одделите отпадот во посебни контејнери и кутии за рециклирање, исклучете ја пластиката од употреба и внимавајте каде фрлате ѓубре.

Заедно можеме повеќе - да направиме мали, но значајни чекори кон поубава и поздрава иднина!

 

Buzz тимот

слично