на територијата на МК за сите нарачки во вредност над 2990 ДЕН.

работни денови од 9 до 17 часот и во сабота од 9 до 16 часот

News
04.03.2021.

УЧЕСТВУВАЈ ВО ZX НАГРАДНАТА АКТИВАЦИЈА И ОСВОЈ НОВИ ADIDAS ПАТИКИ

Дали сте подготвени за ZX? Бидете креативни, затоа што можете да освоите патики Adidas ZX по ваш избор. Што треба да направите?

На нашиот Instagram профил пронајдете го story-то со новата силуета на патики Adidas ZX. Направете printscreen од приказната и додајте различни елементи на неа - гифови, цртежи или дизајн инспириран од таа силуета. Објавете го story-то што сами го создадовте на вашиот отклучен профил на Instagram до 10 март и означете го @buzzsneakerstation со #adidasZX и со # од државата од која играте.

На пример: ако си од Македонија, додај #buzzmacedonia

ПРАВИЛА НА ADIDAS ZX INSTAGRAM НАГРАДНАТА АКТИВАЦИЈА

За да учествувате во adidas ZX Instagram активацијата, потребно е вашиот профил да биде public и да го објавите story на Instagram до 10 март 2021 година, со задолжителeн tag @buzzsneakerstation, #adidasZX, како и со # од државата од која играте (пример: #buzzmacedonia). Со учество во оваа активација и означување на нашиот профил, давате дозвола да ја објавиме вашата story на нашата Instagram страница.

Исто така, за вашата Instagram story  да учествува во активацијата потребно е да го следите BUZZ на Instagram.

Твојот Instagram профил потребно е да биде public дo крајот на активацијата, односно до прогласување на победниците.

Тимот на BUZZ во вторник, 12 март  ќе го прогласи најкреативното story, по едно од секоја земја. Авторите на story ќе бидат победници на adidas ZX Instagram активацијата. Секој од победниците ќе добие ZX патики.

Уживајте во единствениот adidas ZX. Играјте и со среќа!

Buzz тимот

слично