на територијата на МК за сите нарачки во вредност над 2990 ДЕН.

работни денови од 9 до 17 часот и во сабота од 9 до 16 часот

News
26.03.2020.

ПОЧНУВА #AIRMAX2020 INSTAGRAM АКТИВАЦИЈАТА!

Да го прославиме Air Max Day заедно! Покажете ја вашата креативност и добиј пар на Air Max патики по твој избор! На BUZZ instagram страната пронајди го нашето story за најновите AM2090 патики, направете screenshot и покажете ја вашата креативност! Користете GIFs, цртање или дизајнирање за да ја изразите креативноста на најдобриот можен начин. Објавете го вашето story на вашата Instagram страна до 31 март, со „tag“ @buzzsneakestation и користете хаштаг #airmaxday2020, и секако не заборавајте да го направите вашиот профил јавен.

ПРАВИЛА НА АКТИВАЦИЈАТА

За да учествувате во BUZZ Air Max Day активацијата, објавете го вашето story на вашата Instagram страна до 30 март, со „tag“ @buzzsneakestation и користете хаштаг #airmaxday2020.

Во Air Max активацијата, учесниците потребно е да ја следат Instagram страната на BUZZ. Исто така неопходно е вашиот профил да биде јавен.

На 31 март нашиот BUZZ тим ќе ги објави 3-те најкреативни story за Air Max Day активацијата.

За најдобрите следуваат пар на Air Max патики по нивен избор.

Ајде да се забавуваме и да го прославиме Аir Max Day 2020 заедно!

 

слично