на територијата на МК за сите нарачки во вредност над 2990 ДЕН.

работни денови од 9 до 17 часот и во сабота од 9 до 16 часот

News
04.06.2018.

SHOW YOUR BUZZ

Три години откако го направивме првиот чекор и ја започнавме нашата заедничка sneaker авантура во 8 држави: Србија, Босна и Херцеговина, Хрватска, Црна Гора, Македонија, Романија и Бугарија. Тогаш не размислувавме за тоа колку сериозно и прекрасно ќе биде ова патување и колку вие, нашите Buzzовци, ќе направите да растеме и да бидеме подобри заедно.

Затоа сакаме да Ви се заблагодариме за сите фантастични фотографии што ги правите и на кои секојдневно не означувате. Одлучивме секој месец до нашиот 4-ти роденден да ја наградуваме најдобрата фотографија по мислење на нашиот маркетинг тим. Она што е најдобро може да биде различно за секој од нас, но она што е сигурно е дека пред се ќе ја цениме креативноста, оригиналноста и квалитетот на фотографијата.

Сопственикот на најдобрата фотографија ќе добие патики што може да ги избере од било кој Buzz shop во регионот. Сакаме да Ви покажеме дека и ние ве следиме Вас како голем и важен дел од Buzz универзумот. Среќно и покажете го Вашиот Buzz!

 

WINNING PHOTOS

 

MAY 2018 - @hydrofluoric.acidd

 

JUNE 2018 - @harissaljevic

 

JULY 2018 - @lio_lena

 

AUGUST 2018 - @deceanmark 

 

SEPTEMBER 2018 - @nevena_komazec

 

OCTOBER 2018 - @miljanskee

слично