на територијата на МК за сите нарачки во вредност над 2990 ДЕН.

работни денови од 9 до 17 часот и во сабота од 9 до 16 часот

News
24.04.2020.

THE #BUZZBDAYOUTFITS INSTAGRAM ACTIVATION

High five BUZZ’s turns 5!

Да го прославиме 5-тиот BUZZ роденден заедно! Биди инспирација, покажи ни го најдобриот роденденски аутфит и доколку си навистина „cool“ ние може да те изненадиме со пар патики. Кој кажа дека не може да бидеме убаво облечени за прослава во нашите домови?! Облечи го својот „cool“  аутфит, направи фотографија и споделете ја со нас како го прославувате 5-тиот BUZZ роденден во својот дом. Направете ја вашата Instagram страна јавна, објавете story со роденденскиот аутфит до 29-ти април, означете го @buzzsneakerstation и користете хаштаг #buzzbdayoutfits за да имате можност да освоите пар патики.

ПРАВИЛА НА АКТИВАЦИЈАТА

За да учествувате во BUZZ B-DAY OUTFITS Instagram активацијата, потребно е вашиот Instagram профил да го направите јавен, да објавите story до 29 април, користејќи го (tag) означувањето @buzzsneakestation и хаштагот #buzzbdayoutfits. Со учество во оваа Instagram активација и означувањето на BUZZ Sneaker Station во твоето Instagram story, вие одобрувате BUZZ Sneaker Station слободно истото да го објави (repost) на story на својот Instagram профил.

За да учествувате во BUZZ B-DAY OUTFITS активацијата потребно е да сте помеѓу следачите (followers) на BUZZ Instagram профилот. Исто така, вашиот профил потребно е да биде јавен (public) се до крајот на активацијата и објавувањето на најдобрите.

На 30-ти април, BUZZ тимот ќе ги објави 5-те најкреативни Instagram stories за BUZZ B-DAY OUTFITS активацијата. Секој од 5-те победници ќе добие „cool“ подарок – пар патики по свој избор.

Ајде да се забавуваме и заедно да го прославиме 5-тиот BUZZ роденден во супер „cool“ аутфит!

Тимот на Buzz

слично