на територијата на МК за сите нарачки во вредност над 2990 ДЕН.

работни денови од 8 до 17 часот и во сабота од 9 до 17 часот

Продавници

Prodavnice

BUZZ ТЕТОВО
BUZZ ТЕТОВО
Ул. Скопски пат бр.8, лок. Б3274/ФФ17/20 Palma Mall, Tetovo (Tetovo)
071/228-956
BUZZ СКОПЈЕ 2
BUZZ СКОПЈЕ 2
Ул. Беласица бр.2, лок.К1.10 East Gate Mall, Skopje (Gazi Baba)
075/405-468
BUZZ СКОПЈЕ
BUZZ СКОПЈЕ
Ул. Љубљанска, кат 4, лок 2.318 Skopje City Mall, Skopje (Centar)
076/252-322