на територијата на МК за сите нарачки во вредност над 2990 ДЕН.

работни денови од 9 до 17 часот и во сабота од 9 до 16 часот

Blogger Pick
04.04.2018.

Disruptively simple. #DEERUPT

Еј! Дојдов со одлични вести! Во продавниците Buzz низ целиот регион, пристигнаа најновите патики на Adidas #DEERUPT. Ова е без сомнение, еден од најимпресивните дизајни на Adidas досега.

Ѓонот ме потсетува на Adidas NMD, кој беше хит и кој го обожавам! Јас сеуште имам NMD во три бои, еден за носење околу куќата, еден за излез, и еден "за секој случај".

Што е различно со Deerupt, и еден од најважните детали на овој дизајн е најудобната влошка (перница), некогаш! Тоа е воздушеста, анатомска и чувството е дека одете на облак. Ако не ми верувате, отидете до најблиската продавница на Buzz, пробајте ја и ќе се уверите!

На крајот, она што го прави DEERUPT “statement piece” е мрежницата, што ги прави толку посебни. Тотално спортски, а сепак сосема модерни. Дали сте подготвени за мрежата?

I had a chance to wear this design a few times already, and with different outfits varying from sports to non-sports, so you can really see that mixing this model with different styles is quite possible.

Finally, what outfit do you like the best with #DEERUPT?

Имав шанса да го носам овој дизајн неколку пати, и со различни аутфити кои се разликуваат, од спортски до не-спортски, така што навистина може да се види дека мешањето на овој модел со различни стилови е сосема можно.

Конечно, која облека ви се допаѓа со #DEERUPT?

Du Yo

слично