на територијата на МК за сите нарачки во вредност над 2990 ДЕН.

работни денови од 9 до 17 часот и во сабота од 9 до 16 часот

Без ризик нема забава - заиграј во Nike Air Max 90
Без ризик нема забава - заиграј во Nike Air Max 90
Blogger Pick
23.08.2023.

Без ризик нема забава - заиграј во Nike Air Max 90

Драги мои луѓе,

Mac Miller има песна наречена „Nikes on my Feet“и на неа помислувам секогаш кога ќе помислам на Nike патиките. Пред 33 години се појави Nike Air Max III, модел познат на сите како Air Max 90. Tinker Hetfield избра поголема воздушна комора и зголемена флексибилност, која благодарение на него и денес можеме да ја чувствуваме, додека ја шетаме оваа безвременска класика.

Најпознатата боја е таканаречената инфрацрвена боја. Првично претставена како Hyvent Orange, денес имаме голем избор на комбинации на бои. Знаејќи колку се удобни Air Max 90, идеални за комбинирање со која било облека, лесно донесувам одлука во девет од десет ситуации.

Исто како во овој случај. Го поканив пријателот на прошетка и му реков да донесе фотоапарат и неколку објективи за секој случај. Не знам дали ви кажав колку го сакам мојот град и луѓето во него.

Кога ќе слушнам Air Max, како некој да ме кани на авантура и да ми шепоти – адреналин. Мислам дека нема предизвик, колку и да е ризичен и предизвикувачки,не можам да го надминам со овие маратони. Без РИЗИК нема забава - што велиш? Веројатно сакам акција или сум гледал премногу акциони филмови во кои глуми Jackie Chan.

Додека го подготвував блогот ми остана во глава мислата РИЗИК, заедно со песната и спомнувањето на Мак. Следниот пат кога ќе го видите AM90, помислете на мене. Преземајте ризици. Направете нешто што сакате, иако сите велат дека не треба. Кажете некому дека се грижите. Извини... И помогни.Животот се мери со искуствата што ги создаваме и паметиме.

Кои  се вашите омилени авантуристички патики? До скоро гледање.

 

Story

слично