на територијата на МК за сите нарачки во вредност над 2990 ДЕН.

работни денови од 9 до 17 часот и во сабота од 9 до 16 часот

Blogger Pick
31.05.2017.

Футуристички модел кој ќе ве издвои од другите!


Во потрага по совршена летна патика наидов на Nike Air Huarache. Иако голем број луѓе, од тоа што можев да заклучам, секогаш ја избегнуваат и не ја ставаат на листа на посакувана патика, јас решив да излезам од комфорната зона и да им докажам на луѓето колку грешат околку оваа патика. 


Nike Air Huarache лесно може да се вклопи во секоја летна комбинација и покрај својот специфичен дизајн, кој ја прави оваа патика поразлична од сите други. Ја има во повеќе бои, но поради трендовската nude rose, јас се одлучив за овој colorway.

На тема удобност, давам чиста десетка. Најлесната патика која ја имам носено после долго време.  Или како што знам да ја наречам - патика за движење.


Бидете храбри, и дозволете си на себеси футуристички детал кој ќе ве издвои од сите други. 

 

@majestic.at

слично