на територијата на МК за сите нарачки во вредност над 2990 ДЕН.

работни денови од 9 до 17 часот и во сабота од 9 до 16 часот

Blogger Pick
24.05.2017.

Chase your dreams… In sneakers!


Лов на сонови? Понекогаш имаме чувство како да сме заборавиле да соноваме. Светот во кој живееме понекогаш со своете темпо остава малку време и простор за лов на нашите сонови.


Треба да се запрашаме дали имаме храброст да ризикуваме за да ги уловиме? Но, тоа не е така едноставно. Потребно е многу посветеност како и волја за да ги достигнеме своите поставени цели. Но за да добиеме почетна предност би требало да почнеме од себе. Од корен.


Добрата основа ни осигурува стабилност и потпора која ни е потребна за развој. Намерно го земав овој пример затоа што во мојот сличај New Balance 996 ја одредија својата магија, со своите бои и casual стилот. Се прашувате како ситниците може да ви дадат сила да продолжите да одите по својот пат за остварување на соновите.


Секој ден имаме избор за да ги сонуваме своите сонови или да се разбудиме и да ги оствариме. А затоа што не знаеме уште колку километри ќе поминеме на патот за остварување на соновите, подобро да имаме удобни и убави патики.

Пуса,

T

 

слично