на територијата на МК за сите нарачки во вредност над 2990 ДЕН.

работни денови од 9 до 17 часот и во сабота од 9 до 16 часот

Blogger Pick
03.05.2018.

Од патеките за трчање до градските улици– adidas EQT Racing ADV

Оргиналниот adidas EQT Racing е дизајниран како патика за трчање во 90-тите. Кратенката EQT означува опрема – дизајн фокусиран на перформанси и отстранување на се што е непотребно. Сега ознаката EQT е пренесена во минималистички и футуристички дизајн кој е основната опрема за софиситциран урбан изглед. Ова е собршено вклопено во дзаијнот и комбинацијата на бои на adidas EQT Racing ADV.  

Новиот adidas EQT Racing ADV можеби не е патика за трчање како својот претходник, но ги задржува најдобрите карактеристики.

Модерен дизајн – дизајнот потсетува на оргиналниот од 90-тите, но преминува во иднината и понатаму. Системот за врзување на врвките е она што го издвојува adidas EQT Racing ADV од сите други патики.

Лесна конструкција – патиката е лесна и удобна. Кога ја носите се чувствувате како да одите боси по облаците smiley

adidas EQT Racing ADV може не е патика која им се допаѓа на сите, но во тоа е убавината – имаш патика која остава траг и те издвојува од толпата на градските улици.

XoXo,

Antonija

слично