AFATI I DORËZIMIT

Pasi të keni marrë një konfirmim për krijimin e porosisë, porosia hyn në statusin e përpunimit. Pasi të përpunohet dhe konfirmohet, do të dërgohet për dorëzim. Koha e dorëzimit është 5 ditë pune. Të gjitha porositë e bëra të premten ose gjatë fundjavës do të përpunohen në ditën e parë të punës pasuese. Orari i punës së dyqanit tonë online është nga ora 9 e mëngjesit deri në orën 17:00 gjatë javës dhe të shtunën nga ora 9 e mëngjesit deri në orën 17:00.

Grumbullimi i ngarkesave

PostExpress dhe Eco Logistic (kompanitë e jashtme që kryejnë dërgesën për ne) dërgojnë pakot në adresën e dërgesës me orarin e mëposhtëm: PostExpress çdo ditë pune nga ora 08:00 deri në 16:00 dhe të Shtunën nga ora 9:00 deri në 14:00. dhe Eco Logistic nga e hëna në të premte - 09:00-17:00 dhe e shtuna - 09:00-15:00. Ne kërkojmë që gjatë asaj periudhe të jetë një person që mund të marrë dorëzimin. Gjatë marrjes në dorëzim të dërgesës, është e nevojshme të kryhet një kontroll vizual i paketimit, në rast se nuk ka dëmtime të dukshme fizikisht. Nëse vëreni ndonjë dëmtim në vetë paketimin ose dyshoni se produkti mund të jetë i dëmtuar, duhet të refuzoni dërgesën dhe menjëherë të na njoftoni duke telefonuar në numrin 023 055 222 ose përmes e-mailit online@buzzsneakers.mk.

Nëse gjithçka është në rregull me dërgesën pa asnjë dëmtim, mos ngurroni ta merrni atë dhe të nënshkruani shënimin e dorëzimit që korrieri do t'ju japë. Çdo dërgesë ka një fletëdorëzimi në dy kopje. Është një praktikë e zakonshme që nëse korrieri nuk ju gjen në adresën e caktuar, ai do të duhet t'ju kontaktojë në numrin e telefonit të kontaktit që keni treguar gjatë krijimit të porosisë dhe të bëjë një marrëveshje për një datë të re të dorëzimit të porosisë. Nëse edhe në atë rast nuk ju gjen më në adresën e treguar, porosia na kthehet. Pasi ta marrim, do t'ju kontaktojmë për të arritur një përfundim dhe për të rregulluar ridërgimin.

KOSTOJA E DORËZIMIT

Dërgesa është falas për të gjitha porositë vlera e të cilave është mbi 2990 den. Për të gjitha porositë vlera e të cilave është nën 2990 den. dorëzimi është 150 ditë. dhe kostoja do të tregohet në faturë. Nëse e paguani porosinë me kartë pagese gjatë blerjes në dyqanin tonë online, kostoja e dorëzimit do të llogaritet gjithashtu në shumën totale të porosisë, kështu që nuk keni nevojë të paguani tarifën e dërgesës në shërbimin korrier pas dorëzimit.

PARALAJMËRIM:

  • Duke konfirmuar porosinë dhe duke klikuar KONFIRM POROSI, ju pranoni kushtet e dorëzimit.
  • Duke konfirmuar porosinë, duke klikuar butonin KONFIRM, ju pranoni kushtet e dorëzimit.