në territorin e MK për të gjitha porositë në vlerë mbi 2990 DEN.

ditëve të javës nga 9 e mëngjesit deri në 17 pasdite dhe të shtunave nga 9 e mëngjesit deri në 4 pasdite

Dyqanet

Buzz 4
Buzz 4
Clement's University numri 48, Ohrid (Ohrid)
Buzz Shkup
Buzz Shkup
Rrugë Ljubljanska, kat 4, lokal 316 (Skopje City Mall), Skopje (Centar)
Buzz 2
Buzz 2
Rrugë Belasitsa numri 2, lokal К1.10 East Gate Mall, Skopje (Gazi Baba)
Buzz 3
Buzz 3
Shën Kirili dhe Metodi numri 3 (Diamond Mall Skopje), Skopje (Centar)
Buzz Tetovë
Buzz Tetovë
Rrugë Skopski pat numri 8, lokal B3274/FF17/20 Palma Mall, Tetovo (Tetovo)