на територијата на МК за сите нарачки во вредност над 2990 ДЕН.

работни денови од 9 до 17 часот и во сабота од 9 до 16 часот

Продавници

Prodavnice

BUZZ ТЕТОВО
BUZZ ТЕТОВО
Ул. Скопски пат бр.8, лок. Б3274/ФФ17/20 Palma Mall, Tetovo (Tetovo)
BUZZ СКОПЈЕ 3
BUZZ СКОПЈЕ 3
Св. Кирил и Методиј бр.3 (Diamond Mall Skopje), Skopje (Centar)
BUZZ СКОПЈЕ 2
BUZZ СКОПЈЕ 2
Ул. Беласица бр.2, лок.К1.10 East Gate Mall, Skopje (Gazi Baba)
BUZZ СКОПЈЕ
BUZZ СКОПЈЕ
Ул. Љубљанска, кат 4, лок 316 Skopje City Mall, Skopje (Centar)