на територијата на МК за сите нарачки во вредност над 2990 ДЕН.

работни денови од 9 до 17 часот и во сабота од 9 до 16 часот

News
12.05.2020.

THE #BUZZINGATHOME INSTAGRAM CHALLENGE IS ON

Let’s dance together! Покажете ни дали ги научивте чекорите од кореографијата на Уња и објавете го вашиот танц од видеото на Instagram story, затоа што можете да ги освоите омилените патики. Buzzing At Home challenge трае до 14. мај, а песната на која Уња танцува можете да ја пронајдете oвде, а во продолжение прочитајте ги правилата за учество.

За да учествувате во Buzzing at Home Instagram challenge, потребно е до 14. мај на своето Instagram story да го објавите видеото со вашиот танц со чекорите од  кореографијата на Уња со тагови од @buzzsneakerstation@unjagreen и хаштаг од #buzzingathome

За вашето видео да биде дел од овој challenge, потребно е да го следите нашиот Instagram профил, а вашиот профил да биде јавен (public) до прогласувањето на најдобриот во активацијата. Со учеството во Instagram challenge ни дозволувате вашето видео да биде споделено од нашиот Instagram профил. 

Уња Green на 15. мај ќе го прогласи најдобриот во активацијата - challenge, додека неговото име ќе биде објавено на Instagram профилот на Уња како и на нашиот профил. Победникот од challenge ќе освои патики од BUZZ по сопствен избор.

Let’s have some fun and dance together!

Тимот на Buzz

слично