на територијата на МК за сите нарачки во вредност над 2990 ДЕН.

работни денови од 9 до 17 часот и во сабота од 9 до 16 часот

News
04.07.2019.

ЗЛОУПОТРЕБА НА BUZZ КОНЦЕПТОТ

Ве инфорираме дека е креиран лажен вебсајт на кој е злоупотребен BUZZ концептот.

Почитувани потрошувачи,

Ве информираме дека е креиран лажен вебсајт http://www.buzzsneakers-rodjendan.com/, на кој е наведено дека BUZZ концептот доделува бонуси за бесплатни обувки и облека. Сајтот како и информациите на него се лажни и немаат никаква поврзаност со BUZZ. 

Гореспоменатиот вебсајт го злоупотребува BUZZ и за тоа ќе биде пријавен на надлежните органи за злоупотреба на нашиот концепт.

Со почит,

BUZZ тимот

слично