на територијата на МК за сите нарачки во вредност над 2990 ДЕН.

работни денови од 9 до 17 часот и во сабота од 9 до 16 часот

Blogger Pick
28.02.2018.

Dream big or go home!

Еј, момци, јас сум прилично нов тука, но не во индустријата на урбаните. Јас сум Ciprian Ciulei, фотограф кој бара смислата и вистинското чувство на динамичноста зад леќата. Ова е мојата прва фотосесија со Buzz за една од најудобните патики што некогаш сум ги носел - Under Armor HOVR Fantom.

Во 2018 година Under Armour планираат нови обувки. Обувките доаѓаат во два модели: еден се фокусираше на удобност и начин на живот, наречен Phantom, а еден фокусиран на брзината и растојание, наречено Sonic. Исто така, 2018 година значи нов почеток за Under Armour во Buzz Романија. Тоа е првата сезона на брендот присутен на полиците на продавницата. Компанијата вели дека новата пена има "енергетска мрежа" која обезбедува и "чувство на нулта гравитација" (оттука и името) и враќање на енергијата. Не можев да бидам посреќен да ги искористам овие придобивки, бидејќи мојата работа е во движење постојано, од локација до локација, од концепт до концепт. Понекогаш, имам снимање проекти на 3 локации во еден ден. HOVR продолжува со мене!

Јас сум еден од оние кои што целосно се вложуваат или воопшто не се обидуваат. Нестрпливо и невнимателно трчам од нешто што ми е конфорно во нешто што не било порано овде. Мислам дека Under Armor HOVR Phantom Shoe е создаден за луѓе како нас. Јас ви кажувам дека никогаш досега не сте почувствувале такви обувки. Буквално е како да ја завиткате ногата во перница. Плетениот материјал дава удобност и стабилна поддршка на зглобот.

Секогаш гледам во себе за да му дадам нешто на светот, а не надвор за да видам што можам да направам. И сега ви го давам ова, мојата прва соработка со Buzz Sneaker Station. Ова е само почетокот!

Остани скромен, остани бестрашен

 

Ciprian Ciulei

слично