на територијата на МК за сите нарачки во вредност над 2990 ДЕН.

работни денови од 9 до 17 часот и во сабота од 9 до 16 часот

FELL THE UNIQUE INSPIRATION

Крени го секој твој outfit на повисоко ниво во adidas Superstar патиките со единствен и храбар дизајн.

подетално

BOLD YOUR TRULY NATURE

Покажи ја својата природа. Излези од рамките на стандардното и нагласи го својот стил во Forum Bold моделот на патики со подигната платформа.

BOLD YOUR TRULY NATURE Odvaži se da pokažeš svoju istinsku prirodu. Izađi iz okvira standardnog i naglasi svoj stil Forum Bold modelom sa izdignutom platformom.

Создадени сме да бидеме различни - adidas Always Original колекцијата е инспирирана од храбрите и силните жени кои не се плашат да ја покажат својата вистинска природа.

Дизајнирани се со цел да ја поддржат женственоста и да ја истакнат секоја различност. Негувај ја својата оригиналност, бидејќи убавината лежи токму во различностите.


BE ORIGINAL
Искажи ја својата оригиналност со разнобојна цветна графика.
Биди посебна како Always Original маицата.